Ochrana osobních údajů Site „Poznámky elektřiny“

Zásady osobních údajů (dále jen - politika nebo Privacy Policy) je vyvinut v souladu s federálním zákonem ze dne 27.07.2006. №152-FZ "o osobních údajích" (dále jen - FL-152).

Tyto zásady popisují, jak zacházíme s osobními údaji a opatření k zajištění bezpečnosti osobních údajů od vlastníka pozemku IP Makarov YV (dále jen poznámky Electrics nebo operátor).

Účelem této zásady ochrany osobních údajů je chránit práva a svobody člověka a občana, když zpracováním svých osobních údajů, včetně ochrany práv na soukromí, osobní i rodiny tajemství.

Pokud nesouhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů, nepoužívejte asutpp.ru stránky!

obsah

  1. Tato politika obsahuje následující údaje
  2. Klíčové pojmy použité v těchto Zásadách
  3. Tyto zásady pro shromažďování osobních údajů
  4. Seznam získaných osobních údajů
  5. Správa osobních uživatelských dat
  6. Použití informací
  7. Zveřejňování
  8. další informace

Tato politika obsahuje následující údaje

  • Univerzální osobní údaje;
  • seznam osobních údajů, zpracování, jehož souhlas je dán subjektu osobních údajů;
  • jméno nebo příjmení, jméno a adresa osoby provádějící zpracování osobních údajů jménem operátora, v případě, že léčba bude pověřen touto osobou;
  • seznam akcí s osobními údaji o výkonu, jehož souhlas je uveden obecný popis metod používaných provozovatelem zpracování osobních údajů;
  • Doba, po kterou souhlasu osobní údaje subjektu a způsob jeho odstoupení od smlouvy, pokud není stanoveno jinak podle federálního zákona;
  • Informace o tom, jak se odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů.

Klíčové pojmy použité v těchto Zásadách

  • osobní údaje - veškeré informace týkající se přímo nebo nepřímo o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (subjektu údajů osobní);
  • operátor - Státní orgány, orgány obce, právnické nebo fyzické osoby, samostatně nebo společně s jinými, organizování a (nebo) že zušlechtění osobních údajů, jakož i stanovení účelu osobních údajů, složení osobních údajů, které mají být zpracovány, akci (provoz), pokud jde o osobní údajů;
  • Zpracovávání osobních údajů - každá akce (provoz) nebo sadu akcí (operace) provádí s použitím nebo bez automatizace tyto prostředky se osobních údajů, včetně shromažďování, záznam, shromažďování, uchovávání, objasnění (aktualizace, změna) extrakce, použití, přenos (šíření, poskytování přístupu), depersonalizace, blokování, delece, zničení osobních údajů.

Tyto zásady pro shromažďování osobních údajů

  • Zpracování osobních údajů se provádí legálně a spravedlivě
  • Zpracování osobních údajů je omezen na dosažení specifických, předem definované a legitimní cíle.
  • Nelze sloučit databáze obsahující osobní údaje, jejichž zpracování se provádí v pořadí, které jsou v rozporu s sebou.
  • Které mají být zpracovány pouze osobní údaje, které odpovídají jejich cílů léčby.
  • Obsah a objem zpracovávaných osobních údajů v souladu s uvedenými účely zpracování.
  • Zpracování osobních údajů poskytnutých přesností osobních údajů, jejich dostatečnost a, kde je to vhodné a relevantní ve vztahu k zpracování datových cílů osobních.
  • Provozovatel přijme nezbytná opatření, a to buď poskytne svůj závazek k odstranění nebo vyjasnit neúplné nebo nepřesné údaje.
  • Uchovávání osobních údajů se provádí v takové formě, která definují subjekt údajů osobní po dobu ne delší, než vyžaduje účel zpracování osobních údajů, pokud Termín ukládání osobních údajů není nastavena podle federálního zákona, smlouvy, na který příjemce nebo ručitel za nichž je předmětem osobní dat. Zpracovávané osobní údaje musí být zničeny nebo depersonalizaci dosažení cílů léčby nebo v případě ztráty nezbytné k dosažení těchto cílů, pokud není stanoveno jinak federální zákon.

Seznam získaných osobních údajů

Provozovatel webové stránky mohou shromažďovat následující informace o uživatelích webu:

  • Last Name, First Name,
  • E-mailová adresa
  • IP-adresa
  • sušenky

Správa osobních uživatelských dat

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních uživatelských dat, jakož i vymazání uživatele osobních údajů může na jeho písemnou žádost zaslat na e-mailovou Operator [email protected]Ale v případě odvolání souhlasu, nebo vymazat osobní údaje, provozovatel tak nemůže garantovat přesné a komplexní poskytování informací a / nebo služeb.

Použití informací

Zde jsou některé způsoby, jak používat osobní údaje uživatele:

  • na vnitřní zprávy;
  • aby poskytovaly informace a služby na požadavky uživatelů;
  • reagovat na požadavky uživatelů;
  • s cílem zlepšit kvalitu služeb;
  • řešit různé druhy sporů;
  • poslat jinou e-mailu;
  • pro generování statistických údajů.

Zveřejňování

Provozovatel neprodává osobní údaje uživatele a nepřenáší je třetím stranám bez souhlasu uživatele.

Dále je popsáno několik případů předávání osobních údajů od uživatelů:

  • v případech, kdy je vyžadována zvláštní služby nebo orgány, pokud to vyžaduje zákon

další informace

  • Revize ochrany osobních údajů na 08-10-2019
  • Platnost této ochrany osobních údajů není omezeno
  • Tyto zásady ochrany soukromí již není platná, když nová verze zveřejněny na internetových stránkách asutpp.ru
  • Děti všech věkových kategorií se mohou použít místo volné.

Veškerý design, dekorace, renovace a nábytkuRůzné

Pokud pracujete s dokumenty nebo jednoduchým student, to je nejlepší mít moderní domácí tiskárnu nebo multifunkční zařízení. To, co odlišuje tyto typy zařízení? nejprve aplikován Ačkoli mnoho věři...

Přečtěte Si Více

Fyzické pojmy a zařízeníRůzné

Při provádění jakýchkoli úkonů souvisejících s údržbou elektrického obvodu je nutné znát výkonovou zátěž v síti. K určení takového makro-parametru sítě je nutné nejpřesněji stanovit hodnotu spotř...

Přečtěte Si Více
Na kterou stranu umístit parotěsnou zábranu k izolaci na stropu, podlaze, stěnách a střeše?

Na kterou stranu umístit parotěsnou zábranu k izolaci na stropu, podlaze, stěnách a střeše?Různé

Tepelná izolace bude účinná pouze tehdy, pokud tato vrstva zůstane suchá. To může poskytnout vodotěsnou a parotěsnou vrstvu. Díky tomu bude mikroklima v domě vždy příznivá. Obsah: Kterou stran...

Přečtěte Si Více