Tutustu parantavan aprikoosin öljyyn

Tuotteen sisältö:


Vuosituhansia kiinalaiset lääkärit käyttivät aprikoosiöljyä eri tulehduksellisten prosessien hoitoon. Myöhemmin havaittiin, että lääke ei ainoastaan ​​paranna, vaan tekee ihosta säteilevän, terveellisen ja joustavan. Kosmeettisen öljyn arvo Englannissa 15-luvulla oli yhtä suuri kuin kullan paino. Arvokas on tuote, joka saadaan vain kylmäpuristamalla.Öljy säilyttää erinomaiset ominaisuudet, jos sitä säilytetään pimeässä, viileässä huoneessa enintään vuoden ajan. Tiheä rakenne, vaaleankeltainen väri ja aromi luonnehtivat laatutuotetta - aprikoosikernelöljyä.

aprikoosiöljyn koostumus

Aprikoosin ytimistä saatu tuote säilyttää orgaanisten ainesosien ja vitamiinien edut vain kylmän painamisen aikana. Se on aprikoosin öljyn biologisten komponenttien säilyttäminen, jolla on parantava vaikutus ihmiskehoon. Tuote on kallista, sitä käytetään emäksisenä aineena erilaisissa parantavissa koostumuksissa.

Orgaanisia happoja edustaa:

  • lenolenovoy;
  • linolihappo;
  • palmitiini;
  • steariini.

Hapot edistävät ihosolujen aktiivista regeneroitumista, niiden nuorentumista.

E-vitamiini, joka on aprikoosiöljyssä, tokoferoli, on antioksidantti. Se stimuloi elastiinin tuotantoa, parantaa kollageenin muodostumista. Iho vapautuu pienistä ryppyistä.

A-vitamiini tai retinoli lievittää tulehdusta, vähentää kutinaa ja kuivan ihon kutinaa. B-vitamiinit edistävät toksiinien nopeaa poistumista. Ne nopeuttavat kudosten regeneroitumista. C-vitamiini, vahvin antioksidantti, säästää vitamiinien puutetta.

Kalium auttaa säilyttämään kosteuden ihosoluissa, kun taas magnesium poistaa verisuonten retikulumin kasvosta. Tämä ei ole täydellinen luettelo hyödyllisistä aineista, jotka muodostavat aprikoosin öljyn. Hellävarainen vaikutus ihoon, hiuksiin, sisäelimiin harmonisen koostumuksen ansiosta, mukaan lukien monet komponentit - luonnollinen vaha, rasvahapot, steariinit.

Oikein kylmäpuristetulla öljyllä ei ole vasta-aiheita. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että käsityönä tuotettu tuote voi sisältää voimakkainta myrkkyä amigoliinia. Sen vaikutus aiheuttaa hengitysjärjestelmän spasmin. Myrkky sisältyy alkioon ja poistetaan käsittelyn aikana. Vain teollisessa ympäristössä saatu tuote voi olla turvallinen.

Aprikoosiöljy

: Muinaisina aikoina tuotetta käytettiin peräpukamien ja muiden tulehdusprosessien hoitoon. Tähän päivään saakka aprikoosin öljyn käyttö ruoassa ja lääkinnällisissä liemissä on tervetullutta. Virallinen lääketiede on ottanut lääkkeen farmakopeassa. Erityisen tehokas on öljyn käyttö kylmää.Tätä varten sekoita öljy A-vitamiinilla yhtä suurina annoksina, anna hengittää.Huuhtele sen jälkeen suolavedellä ja tiputa jokaisessa sieraimessa 2 tippaa aprikoosiöljyä.Relief tulee heti. Kurkun tulehduksen hoitoon valmistetaan huuhtelu - vesi + 5 tippaa lääkettä.Voit huuhdella, voit hengittää.Se auttaa myös keuhkoputkentulehduksessa. Mutta enemmän kuin lääke tunnetaan tehokkaana tuotteena kosmetiikassa.

Lue myös: Nuori aprikoosi ei kukoile: miksi ja mitä

aprikoosinydinöljyn käyttö

: n hoidossa Öljyn käyttö ihonhoitoon, hiuksiin, kynsiin ei ole kiistanalainen. Lisäksi aprikoosin öljyn ja sen ominaisuuksien käyttö yhdessä muiden öljyjen, sekoittimien, kosmetiikan kanssa on tervetullut.

Testaa allerginen reaktio ennen kuin aloitat öljyn kulutuksen. Joitakin varoja on käytettävä ranteeseen tai kyynärpään. Jos punoitusta ei esiinny, polttava tunne ei ole, lääkettä voidaan käyttää.

Aprikoosin ydinöljy on välttämätöntä ihonhoitotuotteiden ikääntymiselle. Tällaisia ​​sävellyksiä voi ostaa, mutta voit lisätä käyttämääsi kermaan. Parantava tuote yhdistää täydellisesti hajuvesien komponentit.

Lue myös: Polttava eksoottinen mauste - neilikka. Hyödyllisiä ominaisuuksia ja vasta-aiheita

Aprikoosin kasvojen öljy on välttämätön työkalu kuivan, kuivatun ihon hoitoon. Väsynyt hilseilevä iho tasoittuu, saa joustavuuden, silmänpainetut pussit katoavat. Yläkerros on nopeasti palautettu, kiimaiset asteikot kuorittavat ja poistuvat helposti. Jos vastasyntyneessä on vaippaihottumaa ja ihotulehdusta, se on paras aprikoosiöljy. Kaikki kosmeettiset menetelmät aprikoosin kasvovoimalla ovat hyödyllisiä:

  • -hieronta;
  • -puhdistus;
  • ravitsemus ja hydraatio.

Jos haluat ihon paistaa missä tahansa iässä, tarvitset vähän - pyyhi kasvosi yöksi käyttäen tippaöljyä vedessä.Silmäluomien hyödylliset gadgetit - ei turvotusta. Kaikissa hoitovälineissä, ennen käyttöä, lisätään vähän öljyä aprikoosien siemenistä ja vaikutus on suuri.


Aprikoosin öljy hiuksille tuo vaikutuksen, ylittäen muut lähtövälineet. Hanki aalto paksu terve hiukset voi olla säännöllisesti tehdä naamioita. Kesällä hiukset säilyvät kuivumisen vuoksi ohuesta kalvosta. Talvella ne säilyttävät kirkkautensa ilman rasvaa.Öljyn levitysmenetelmät ovat erilaiset:

  1. Voit sekoittaa shampoon 1-2 ml: aan tuotetta tai käyttää sitä balmina puhtaissa kosteassa hiuksessa, jolloin hiusten tila riippuu jopa 60 minuuttia ilman huuhtelua.
  2. Lämmitä hieman öljyä vesihauteessa ja levitä hiuksiin samalla kun hierotaan päänahkaa. Peitä pää kääreellä, kääri pyyhe ja ota toimenpide jopa tunti. Pese sitten hiukset shampoolla ja lämpimällä vedellä.
  3. Voit päästä eroon hilseestä valmistelemalla koostumuksen samankaltaisissa osissa aprikoosia, teetä ja rosmariiniöljyä ja hankaamalla seoksen päänahkaan.

Jos syötät piikkejä pienellä öljyllä joka päivä, ne ovat huomattavasti paksumpia ja pidempiä vain muutaman menettelyn jälkeen. Aprikoosin öljy silmäripseille on paras lääkäri.

Ravitsemalla kynsiäsi parantavalla öljyllä, voit päästä eroon monista ongelmista:

  • -kynsinauha muuttuu terveeksi ilman ihoa, iho vahvistuu;
  • -naulat lopettavat halkaisun ja rikkoutuvat;
  • nopeuttaa tukevan levyn kasvua.
Lue myös: Aprikoosin koostumus ja parantavat ominaisuudet ihmisten terveydelle

Aprikoosin ydinöljy on iholle erittäin miellyttävä, hyvin imeytynyt. Seosten käyttö rullaa, takia, manteliöljyä lisää kunkin komponentin parantavaa tehoa.

Aprikoosin öljy parkitusta varten suojaa ihoa punoitukselta ja rusketus laskee tasaiseksi.Öljyä on käytettävä kylmän uimisen jälkeen. Mutta öljyn äärimmäisen pitkä oleskelu aurinkosäteilyn alla ei suojaa.

Tässä on, kuinka monta hyödyllistä ominaisuutta aurinkoisessa hedelmässä luonto antoi ihmiselle!

Video resepti aprikoosiöljyn käyttämiseksi rasvaiselle iholle

Zephyranthesin istutus ja kodinhoito

Zephyranthesin istutus ja kodinhoitoKukat Ja Kasvit

Artikkelin sisältö: kauniita kukkivia kasveja kukkapenkkejä varten, alppipuutarhojen koristeluun ja vihreisiin nurmikoihin. Mutta Venäjän keskivyöhykkeellä zephyransit, : n hoito ...

Lue Lisää
Miksi lehdet muuttuvat keltaisiksi sisäkäyttöisillä geraniumeilla

Miksi lehdet muuttuvat keltaisiksi sisäkäyttöisillä geraniumeillaKukat Ja Kasvit

Sisältö: Agronomy Pelargonium Geranium Leaf Diseases - Muistuttaa AS-kukkakauppias Epänormaali Geranium-sisältö Geranium-taudit näyttää ja niiden hoito demonstraatios...

Lue Lisää
Stranger puutarhassa

Stranger puutarhassaKukat Ja Kasvit

Artikkelin sisältö: Laitteen ominaisuudet Viljely siemenistä Istutetaan taimet avoimessa maassa UlkoiluhoitoCleoman viljely siemenistä kukintaan - video . Puutarhan Cleomia on todellinen ko...

Lue Lisää