Adatvédelem Site „Notes Villamosenergia”

Személyes adatok politika (a továbbiakban - a politika vagy a Privacy Policy) van összhangban kidolgozott szövetségi törvény 27.07.2006. №152-FZ "A személyes adatok" (a továbbiakban - FL-152).

Ez irányelvei leírják, hogyan kezeljük a személyes adatokat, és intézkedéseket, hogy biztosítsa a személyes adatok biztonságát a tulajdonos a helyszínen IP Makarov YV (a továbbiakban: megjegyzi Elektromosság vagy üzemeltető).

A cél az adatvédelmi politika célja, hogy megvédje a jogait és szabadságait ember és polgár, ha feldolgozása a személyes adatok védelmét is beleértve a magánélethez, a személyes és a családi titok.

Ha nem ért egyet a feltételek Adatvédelmi szabályzat, ne használja asutpp.ru honlapon!

tartalom

  1. Ez a politika a következő információkat tartalmazza
  2. Key használt kifejezések Adatvédelem
  3. Az alapelvek a személyes adatok gyűjtése
  4. Listája gyűjtött személyes adatokat
  5. Kezelése a személyes felhasználói adatok
  6. Az információ felhasználása
  7. közzétételek
  8. egyéb információk

Ez a politika a következő információkat tartalmazza

  • célja a személyes adatok;
  • listáját, a személyes adatok feldolgozását, amelyek a hozzájárulás megadása a tárgya által a személyes adatok;
  • neve vagy eredetű, nevét és címét végző személy a személyes adatok feldolgozása nevében az üzemeltető, ha a kezelést kap megbízást adott személyt;
  • intézkedések listáját személyes adatokat, amelyek teljesítése az engedély megadása, általános módszerek leírását az üzemeltető által alkalmazott személyes adatok feldolgozása;
  • időtartam, amely alatt az érintett hozzájárulása személyes adatait és eljárás annak visszavonását, ha másképp által létrehozott szövetségi törvény;
  • információt arról, hogyan vonja vissza a hozzájárulását a személyes adatok feldolgozása.

Key használt kifejezések Adatvédelem

  • a személyes adatok - minden olyan információt, amely közvetlenül vagy közvetve az azonosított vagy azonosítható természetes személyre (a személyes adatok);
  • operátor - Az állami intézmények, önkormányzati szervek, természetes vagy jogi személy, önállóan vagy másokkal együtt, szervezése és (vagy) végeznek feldolgozási személyes adatok, valamint meghatározzuk a célja a személyes adatok, az összetétele a személyes adatok feldolgozása, az akció (művelet) azon személyes adatok
  • A személyes adatok feldolgozása - minden olyan intézkedés (üzemi), vagy egy sor tevékenység (műveletek) végzett az automatizálás alkalmazásának vagy anélkül ilyen eszköz a személyes adatokat, beleértve a gyűjtés, rögzítés, felhalmozódás, tárolás, pontosítás (update, változás) extrakció, használata, transzfer (terjed, hozzáférés biztosítása), deperszonalizáció, blokkoló, törlés, megsemmisítés személyes adatokat.

Az alapelvek a személyes adatok gyűjtése

  • A személyes adatok feldolgozása végzik jogilag és méltányosan
  • A személyes adatok feldolgozása kizárólag a megvalósításához konkrét, előre meghatározott és jogszerű célokkal.
  • Nem lehet összevonni tárol személyes adatokat tartalmazó, amelyek feldolgozása végre annak érdekében, amelyek nincsenek összhangban egymással.
  • Hogy lehet feldolgozni csak a személyes adatok, amelyek megfelelnek a kezelési célokat.
  • Tartalmát és mennyiségét a feldolgozott személyes adatok összhangban vannak a megadott célra a feldolgozás.
  • A személyes adatok feldolgozása által biztosított a személyes adatok pontossága, azok elegendők, és adott esetben és relevánsak a személyes adatok feldolgozása célokat.
  • Az üzemeltető megteszi a szükséges intézkedéseket, vagy biztosítsunk elkötelezettségüket, hogy távolítsa el vagy tisztázzák a hiányos vagy pontatlan adatok.
  • A személyes adatok tárolásának végezzük olyan formában, amely meghatározza a személyes adatok nem tovább, mint szükséges a célból a személyes adatok feldolgozása esetén távú személyes adatok tárolására nincs beállítva a szövetségi törvény, szerződések, amelyek a kedvezményezett vagy a kezes, amelyek alapján ez a téma a személyes adatokat. Feldolgozott személyes adatot meg kell semmisíteni, vagy deperszonalizáció elérésének kezelési célok vagy elvesztése esetén a szükséges e célok eléréséhez másként nem rendelkezik, a szövetségi törvény.

Listája gyűjtött személyes adatokat

A weboldal üzemeltetője lehet gyűjteni a következő információkat oldal felhasználói:

  • Vezetéknév, utónév,
  • E-mail cím
  • IP-cím
  • keksz

Kezelése a személyes felhasználói adatok

Visszavonása hozzájárul ahhoz, hogy a személyes felhasználói adatok, valamint a személyes adatok törlését felhasználó írásbeli kérelmére, küldött e-mail Operator [email protected]De abban az esetben a hozzájárulás visszavonása, vagy törölni a személyes adatokat az üzemeltető nem tudja garantálni a pontos és átfogó tájékoztatás és / vagy szolgáltatásokat.

Az információ felhasználása

Íme néhány módszer, hogy használja a személyes adatokat a felhasználó:

  • Egy belső jelentés;
  • hogy információkat és szolgáltatásokat a felhasználói kérelmeket;
  • reagálni a felhasználói kérelmeket;
  • hogy javítsa a szolgáltatások minőségét;
  • megoldására különféle viták;
  • küldeni a különböző e-mail;
  • generálására statisztikai adatok.

közzétételek

Az üzemeltető nem adja el a személyes adatokat a felhasználó, és nem továbbítja azokat harmadik fél hozzájárulása nélkül a felhasználó.

Ezután le néhány esetben a személyes adatokat a felhasználók:

  • azokban az esetekben, ahol ez szükséges speciális szolgáltatások vagy hatóságokat, ha a törvény által előírt

egyéb információk

  • Felülvizsgálata adatvédelmi politika 08-10-2019
  • Érvényessége Adatvédelem nincs korlátozva
  • Ez az adatvédelmi politika már nem érvényes, ha új verzió felkerül a honlapra asutpp.ru
  • A gyermekek minden korosztály használja az oldalt szabadon.

Mind a tervezés, dekoráció, felújítás és bútorokVegyes Cikkek

Ma, favázas házak meglehetősen népszerű. Ez a kifejezés eredetileg a távoli 15. században. Az eredeti tervezési állt gerendák, amelyek össze vannak kötve különböző szögekben. rések A mai napig, a ...

Olvass Tovább

Mind a tervezés, dekoráció, felújítás és bútorokVegyes Cikkek

Ma, favázas házak meglehetősen népszerű. Ez a kifejezés eredetileg a távoli 15. században. Az eredeti tervezési állt gerendák, amelyek össze vannak kötve különböző szögekben. rések A mai napig, a ...

Olvass Tovább

Mind a tervezés, dekoráció, felújítás és bútorokVegyes Cikkek

Bármilyen munka építőipari tartozik az a lépés összehangolása az aljzatra. Mivel a padló mindig ki vannak téve a különféle terhelések, meg kell felelnie a következő A fürdőszoba a lakások, különös...

Olvass Tovább