Privatumo politika Vietos "Pastabos Elektra"

Asmeniniai duomenys politika (toliau - politika ar Privatumo politika) yra sukurtas pagal Federalinio įstatymo 27.07.2006. №152-FZ "Dėl asmens duomenys" (toliau - FL-152).

Ši politika aprašo, kaip mes elgiamės su asmenine informacija ir priemonės, siekiant užtikrinti asmens duomenų saugumą nuo svetainės IP Makarovas J. V. savininkas (toliau Pastabos Elektros ar operatorius).

Šios privatumo politikos tikslas yra apsaugoti asmenų teises ir laisves, žmogaus ir piliečio jei toks perdirbti jo asmens duomenis, įskaitant teisių apsaugos į privatumą, asmens ir šeimos paslaptis.

Jei nesutinkate su mūsų privatumo politikos sąlygomis, nenaudokite asutpp.ru puslapį!

turinys

  1. Ši politika yra tokia informacija
  2. naudojamos šios privatumo politikos pagrindiniai terminai
  3. Asmens duomenų rinkimo principai
  4. Sąrašas surinktų asmens duomenų
  5. Valdymas asmeninio Vartotojo duomenys
  6. Informacijos naudojimas
  7. atskleidimai
  8. kita informacija

Ši politika yra tokia informacija

  • paskirties asmens duomenis;
  • asmens duomenys, kurie tvarkomi sutikimas apskaičiuojamas pagal asmens duomenų subjekto, sąrašas;
  • Vardas arba pavardė, vardas ir adresas asmens atliekančio asmens duomenų tvarkymą vardu operatoriaus, jei gydymas bus patikėta šiam asmeniui;
  • tam tikrų veiksmų, kurių asmens duomenys, kurioms atlikti duotas sutikimas, sąrašas bendrasis aprašymas naudojamus metodus asmens duomenų tvarkymo operatoriui;
  • laikotarpis, per kurį subjekto sutikimas asmens duomenys ir jo panaikinimo metodas, nebent kitaip nustatyta federalinį įstatymą;
  • informacija apie tai, kaip atsiimti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis.

naudojamos šios privatumo politikos pagrindiniai terminai

  • asmeniniai duomenys - bet kokia informacija, tiesiogiai ar netiesiogiai susijusi su nustatytu ar galimu nustatyti fiziniu asmeniu (asmens duomenų subjektu);
  • operatorius - valstybės institucijos, savivaldybių institucijos, juridinis ar fizinis asmuo, savarankiškai ar kartu su kitais, organizuoja ir (arba) perdirbimas asmens duomenys, taip pat nustatant asmens duomenų tikslu asmens duomenys sudėtis turi būti tvarkomi, veiksmų (veikimo) dėl asmens duomenys;
  • Asmens duomenų - bet kokie veiksmai (veikimas), arba tam tikri veiksmai (operacijos) rinkinys atliekami su automatikos naudojimui arba be tokios priemonės, kurių asmens duomenis, įskaitant rinkimo, įrašymo, kaupimas, saugojimas, paaiškinimo (atnaujinimas, keitimas) gavybos, vartojimas, perdavimas (plitimo, suteikiant galimybę), depersonalizacija, blokavimas, išbraukta, sunaikinimą asmens duomenys.

Asmens duomenų rinkimo principai

  • Asmens duomenų tvarkymas atliekamas teisėtai ir teisingai
  • Asmens duomenų tvarkymas apsiriboja konkrečių tikslų, iš anksto apibrėžtas ir teisėti tikslai.
  • Negali būti susijungusi duomenų bazė, kurioje asmens duomenis, kurių gamybos procesas yra atliekamas tam, kad yra nesuderinami tarpusavyje.
  • Turi būti tvarkomi tik asmens duomenis, kurie atitinka jų gydymo tikslus.
  • Turinys ir apimtis tvarkomų asmens duomenų atitiktų nurodytais tikslais duomenų tvarkymo.
  • Iš teikiamų asmens duomenų, jų pakankamumo ir, prireikus ir atitinkamais atvejais atsižvelgiant į asmens duomenų tikslus apdorojimo tikslumą asmens duomenų tvarkymas.
  • Operatorius imasi reikiamų priemonių arba suteikti savo įsipareigojimą pašalinti arba patikslinti neišsamius arba netikslius duomenis.
  • Asmens duomenų saugojimo atliekamas tokia forma, kad apibrėžti asmens duomenų subjektą ne ilgiau nei to reikalauja asmens duomenų tvarkymo tikslu, jei Terminas asmens duomenų saugojimo nenustatytas pagal federalinį įstatymą, sutartys, prie kurio, gavėjas arba garantas, pagal kurią ji yra asmeninė tema duomenys. Tvarkomų asmens duomenys turi būti sunaikinti arba depersonalizacija pasiekti gydymo tikslų ar praradimo atveju būtina siekiant šių tikslų, nebent federalinės nenurodyta kitaip teisė.

Sąrašas surinktų asmens duomenų

Svetainės operatorius gali rinkti tokią informaciją apie svetainės vartotojų:

  • Pavardė, vardas,
  • Elektroninio pašto adresas
  • IP adresas
  • sausainiai

Valdymas asmeninio Vartotojo duomenys

Atšaukimas sutikimo asmens vartotojų duomenų, taip pat asmens duomenų naudotojo ištrynimą perdirbimo jam gali rašytiniu prašymu siunčiami į elektroninio pašto operatorius [email protected]Tačiau atsisakyti sutikimo atveju arba ištrinti asmens duomenis, operatorius negali garantuoti tikslią ir išsamią informacijos teikimo ir / ar paslaugas.

Informacijos naudojimas

Štai keletas būdų, kaip naudoti asmeninę informaciją vartotojui:

  • į vidaus pranešime;
  • teikti informaciją ir paslaugas į vartotojų prašymus;
  • atsakyti į vartotojų užklausas;
  • gerinti paslaugų kokybę;
  • išspręsti įvairių rūšių ginčus;
  • siųsti kitokį elektroninį paštą;
  • generuoti statistinius duomenis.

atskleidimai

Operatorius neparduoda asmens duomenis vartotojui ir neperduoda jas trečiosioms šalims be naudotojo sutikimo.

Be to, aprašyta keletą perduoti asmeninę informaciją iš vartotojų bylas:

  • tais atvejais, kai reikia specialių paslaugų ar institucijas, jeigu to reikalauja įstatymai

kita informacija

  • Persvarstymas Privacy Policy 08-10-2019
  • Galiojimas šioje privatumo politikoje neapsiriboja
  • Ši privatumo politika nebegalioja, kai nauja versija paskelbtas interneto svetainėje asutpp.ru
  • Įvairaus amžiaus vaikams gali naudotis svetaine laisvai.

Visi projektavimo, apdailos, renovacijos ir baldaiįvairenybės

Jei dirbate su dokumentais ar paprastas studentas, tai geriausia turėti modernią namų spausdintuvą arba MFP. Kas išskiria šiuos tipų įrenginius? pirmą kartą taikomas Sofos yra kiekvienuose namuose...

Skaityti Daugiau

Visi projektavimo, apdailos, renovacijos ir baldaiįvairenybės

Šiandien karkasinių namų yra gana populiarus. Šis terminas kilęs iš tolimo 15 amžiuje. Originalaus dizaino buvo sudaryta iš sijų, kurios yra prijungtos skirtingais kampais. spragos Iki šiol, virtu...

Skaityti Daugiau

Fizinės sąvokos ir įtaisaiįvairenybės

Žemės viršutinių sluoksnių, kur teka elektros įrenginių srovės, fizikinės ir cheminės savybės turi įtakos požeminių metalinių konstrukcijų būklei. Projektuojant ir montuojant vamzdynų ir žemės ele...

Skaityti Daugiau