Politica de confidențialitate a site „Note de energie electrică“

Politica datelor cu caracter personal (în continuare - Politica sau Politica de confidențialitate) este elaborat în conformitate cu Legea federală din 27.07.2006. №152-FZ "Cu privire Date personale" (în continuare - FL-152).

Această Politică descrie modul în care tratăm informațiile personale și de măsuri pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal de la proprietarul site-ului IP Makarov YV (denumită în continuare notele Electrice sau operatorul).

Scopul acestei politici de confidențialitate este de a proteja drepturile și libertățile omului și cetățeanului atunci când prelucrarea datelor sale cu caracter personal, inclusiv protecția drepturilor la viață privată, personală și de familie secret.

Dacă nu sunteți de acord cu termenii Politicii de confidențialitate, nu utilizați site-ul asutpp.ru!

conținut

  1. Această politică conține următoarele informații
  2. Termeni-cheie această politică de confidențialitate
  3. Principiile de colectare a datelor cu caracter personal
  4. Lista de date cu caracter personal colectate
  5. Managementul datelor cu caracter personal de utilizator
  6. Utilizarea informațiilor
  7. Dezvăluiri
  8. alte informații

Această politică conține următoarele informații

  • date cu caracter personal scop;
  • o listă a datelor cu caracter personal, prelucrarea cărora consimțământul este dat de subiectul datelor cu caracter personal;
  • numele sau prenumele, numele și adresa persoanei care efectuează prelucrarea datelor cu caracter personal în numele operatorului, în cazul în care tratamentul va fi încredințată persoanei respective;
  • o listă de acțiuni cu date cu caracter personal privind performanța, care este dat consimțământul, o descriere generală a metodelor utilizate de către operatorul de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • perioadă în care consimțământul datelor cu caracter personal de un subiect și o metodă de retragere, cu excepția cazului stabilit altfel prin lege federală;
  • informații cu privire la modul de a se retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Termeni-cheie această politică de confidențialitate

  • date cu caracter personal - orice informații legate direct sau indirect, la o persoană fizică identificată sau identificabilă (date personale supuse);
  • operator - autoritățile de stat, organisme municipale, juridice sau persoane fizice, singur sau împreună cu alte persoane, organizarea și (sau) efectuarea de transformări date cu caracter personal, precum și determinarea scopului datelor personale, compoziția datelor personale să fie prelucrate, acțiunea (funcționare) pentru personal date;
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice acțiune (operațiune) sau un set de acțiuni (operațiuni) efectuate cu utilizarea de automatizare sau fără astfel de mijloace date cu caracter personal, inclusiv colectarea, înregistrarea, acumularea, stocarea, clarificare (actualizare, modificare) extracția, utilizarea, transferul (răspândirea, oferind acces), depersonalizare, blocarea, ștergerea, distrugerea date cu caracter personal.

Principiile de colectare a datelor cu caracter personal

  • Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în mod legal și echitabil
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal este limitat la realizarea unor obiective specifice, pre-definite și obiective legitime.
  • Nu poate fi îmbinată bază de date care conține date cu caracter personal, care prelucrarea este realizată pentru ca nu sunt compatibile unele cu altele.
  • Pentru a fi prelucrate numai date cu caracter personal care îndeplinesc obiectivele lor de tratament.
  • Conținutul și volumul datelor cu caracter personal prelucrate în conformitate cu scopurile declarate ale prelucrării.
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de exactitatea datelor cu caracter personal, sunt suficiente și, dacă este cazul și relevante în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal obiective.
  • Operatorul trebuie să ia măsurile necesare, fie oferi angajamentul lor de a elimina sau de a clarifica datele incomplete sau inexacte.
  • Stocarea datelor cu caracter personal este efectuată într-o formă care să definească subiectul datelor cu caracter personal nu mai mult decât este necesar de scopul prelucrării datelor cu caracter personal, în cazul în care stocarea pe termen lung a datelor cu caracter personal nu este stabilit de legea federală, tratate la care, un beneficiar sau un garant în care acesta face obiectul personal date. datelor cu caracter personal prelucrate sunt distruse sau depersonalizării atingerea obiectivelor de tratament sau, în caz de pierdere necesare pentru atingerea acestor scopuri, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin federale lege.

Lista de date cu caracter personal colectate

Operatorul site-ul poate colecta următoarele informații despre utilizatorii site-ului:

  • Nume, Prenume,
  • E-mail
  • Adresa IP
  • fursecuri

Managementul datelor cu caracter personal de utilizator

Retragerea consimțământului la prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum și ștergerea datelor cu caracter personal utilizator poate, la cererea scrisă, trimisă Operatorului de e-mail [email protected]Dar, în cazul retragerii consimțământului, sau șterge datele cu caracter personal, operatorul nu poate garanta furnizarea corectă și cuprinzătoare de informații și / sau servicii.

Utilizarea informațiilor

Iată câteva modalități de a utiliza informațiile personale ale utilizatorului:

  • la un raport intern;
  • pentru a furniza informații și servicii la cererile utilizatorilor;
  • pentru a răspunde la solicitările utilizatorilor;
  • pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor;
  • pentru a rezolva diferite tipuri de litigii;
  • pentru a trimite e-mail diferite;
  • pentru generarea de date statistice.

Dezvăluiri

Operatorul nu vinde datele personale ale utilizatorului și nu le transmite unei terțe părți fără consimțământul utilizatorului.

În continuare, este descris unele cazuri de transfer de informații personale de la utilizatori:

  • în cazurile în care este necesar servicii sau autorități speciale dacă este cerut de lege

alte informații

  • Revizuirea politicii de confidențialitate privind 08-10-2019
  • Valabilitatea acestei Politici de confidențialitate nu este limitată
  • Această politică de confidențialitate nu mai este valabilă atunci când o versiune nouă a postat pe site-ul asutpp.ru
  • Copiii de toate vârstele pot folosi site-ul liber.

Toate proiectarea, decorarea, renovarea și mobilierMiscelaneu

Dacă lucrați cu documente sau un student simplu, cel mai bine este de a avea o imprimantă acasă modern sau MFP. Ceea ce distinge aceste tipuri de dispozitive? aplicat mai întâi Până în prezent, bu...

Citeste Mai Mult

Toate proiectarea, decorarea, renovarea și mobilierMiscelaneu

Dacă lucrați cu documente sau un student simplu, cel mai bine este de a avea o imprimantă acasă modern sau MFP. Ceea ce distinge aceste tipuri de dispozitive? aplicat mai întâi Deși mulți cred cov...

Citeste Mai Mult
Care umidificator de aer este mai bun: cu ultrasunete sau cu abur? Sfaturi de la Komarovsky

Care umidificator de aer este mai bun: cu ultrasunete sau cu abur? Sfaturi de la KomarovskyMiscelaneu

Un nivel normal de umiditate este necesar nu numai pentru a asigura sănătatea corpului copilului și a adulților, dar și mobilierul, parchetul și plantele au, de asemenea, nevoie de un mediu confor...

Citeste Mai Mult
Instagram story viewer