Politika zasebnosti "ugotavlja Elektrika"

Osebni podatki politiko (v nadaljnjem besedilu: - politika ali zasebnosti) se razvija v skladu z zveznim zakonom o 27.07.2006. №152-FZ "Na osebnih podatkov" (v nadaljevanju - FL-152).

Ta politika je opisano, kako ravnamo z osebnimi podatki in ukrepi za zagotovitev varnosti osebnih podatkov od lastnika spletne strani IP Makarov YV (v nadaljnjem ugotavlja Elektronika ali operaterja).

Namen te politike zasebnosti, je, da se zavarujejo pravice in svoboščine človeka in državljana, kadar obdelavo njegovih osebnih podatkov, vključno z zaščito pravic do zasebnosti, osebnega in družinskega skrivnost.

Če se ne strinjate s pogoji naše zasebnosti, ne uporabljajte asutpp.ru stran!

vsebina

  1. Ta pravilnik vsebuje naslednje podatke
  2. Ključni izrazi, uporabljeni v tem pravilniku o zasebnosti
  3. Načela zbiranja osebnih podatkov
  4. Seznam zbranih osebnih podatkov
  5. Upravljanje osebnih uporabniških podatkov
  6. Uporaba informacij
  7. razkritja
  8. druge informacije

Ta pravilnik vsebuje naslednje podatke

  • Namen osebni podatki;
  • seznam osebnih podatkov, obdelavo, od katerih je soglasje, ki ga je ob osebnih podatkov;
  • ime ali priimek, ime in naslov osebe, ki izvaja obdelavo osebnih podatkov v imenu upravljavca, če bo zdravljenje zaupana tej osebi;
  • seznam ukrepov z osebnimi podatki o uspešnosti, ki je dano soglasje, splošni opis metod, ki jih upravljavec obdelave osebnih podatkov, ki se uporabljajo;
  • Obdobje, v katerem predmet privolitev osebnih podatkov in metoda za njen umik, razen če ni drugače ustanovljena z zveznim zakonom;
  • informacije o tem, kako naj umakne svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov.

Ključni izrazi, uporabljeni v tem pravilniku o zasebnosti

  • osebni podatki - vse informacije, ki se nanašajo neposredno ali posredno na določeno ali določljivo fizično osebo (ob osebni podatki);
  • operater - državni organi, občinski organi, pravna ali fizična oseba, sam ali skupaj z drugimi, organiziranje in (ali) opravljanje obdelavo osebni podatki, kot tudi ugotavljanje namena osebnih podatkov, sestava osebnih podatkov, ki se obdelujejo, dejanje (operacijo) glede osebne podatki;
  • Obdelava osebnih podatkov - vsako dejanje (operacija) ali niz ukrepov (operacij) izvaja z uporabo avtomatizacije ali brez ta sredstva z osebnimi podatki, vključno z zbiranjem, evidentiranje, zbiranje, shranjevanje, pojasnilo (posodobitve, spremembe) ekstrakcija, uporaba, prenos (širjenje, ki omogoča dostop), depersonalizacija, blokiranje, izbris, uničenje osebni podatki.

Načela zbiranja osebnih podatkov

  • Obdelava osebnih podatkov, ki se izvaja zakonito in pravično
  • Obdelava osebnih podatkov je omejena na doseganje specifičnih, vnaprej določene in zakonite cilje.
  • ne more biti združena podatkovna baza, ki vsebuje osebne podatke, ki predelava se izvaja z namenom, da so v nasprotju s seboj.
  • Ki se obdelujejo le osebne podatke, ki izpolnjujejo svoje cilje zdravljenja.
  • Vsebina in obseg obdelanih osebnih podatkov v skladu z navedenimi namenih obdelave.
  • Obdelava osebnih podatkov, ki jih je točnost osebnih podatkov, njihovo primernost in, kadar je primerno, v zvezi z obdelavo ciljev osebnih podatkov.
  • Upravljavec sprejme potrebne ukrepe, bodisi predloži svojo zavezo, da se odstranijo ali pojasnila nepopolne ali netočne podatke.
  • Shranjevanje osebnih podatkov se izvaja v obliki, ki opredeljujejo predmet osebnih podatkov, vendar ne za dlje kot z namenom obdelave osebnih podatkov, je potrebno, če Izraz shranjevanje osebnih podatkov, ki se ne določi zveznega zakona, pogodbe, do katerega upravičenec ali porok na podlagi katerih je predmet osebne podatkov. Predelani osebni podatki se uničijo ali depersonalizacija doseganja ciljev zdravljenja ali v primeru izgube, ki je potreben za dosego teh ciljev, razen če ni drugače določeno s zvezni zakon.

Seznam zbranih osebnih podatkov

Operater spletni strani lahko zbira naslednje podatke o uporabnikih spletnega mesta:

  • Priimek, Ime,
  • E-poštni naslov
  • IP-naslov
  • piškotki

Upravljanje osebnih uporabniških podatkov

Umik soglasja za obdelavo osebnih podatkov uporabnikov, kot tudi izbris uporabnika osebnih podatkov, lahko na njegovo pisno zahtevo, poslano na e-poštni operater v [email protected]Toda v primeru umika soglasja, ali izbrisati osebne podatke, operater ne more zagotoviti točne in celovite zagotavljanje informacij in / ali storitev.

Uporaba informacij

Tukaj je nekaj načinov, da uporabljajo osebne podatke uporabnika:

  • na notranjem poročilu;
  • za zagotavljanje informacij in storitev na zahteve uporabnikov;
  • da se odzove na zahteve uporabnikov;
  • za izboljšanje kakovosti storitev;
  • za reševanje različnih vrst sporov;
  • poslati različne e-mail;
  • za pridobivanje statističnih podatkov.

razkritja

Operater ne prodaja osebnih podatkov uporabnika in jih ne posreduje tretjim osebam brez soglasja uporabnika.

Nato opisal nekaj primerov prenosa osebnih podatkov od uporabnikov:

  • v primerih, ko se zahtevajo posebne storitve ali organe, če to zahteva zakon

druge informacije

  • Revizija politike zasebnosti na 08-10-2019
  • Veljavnost tega pravilnika o zasebnosti, ni omejena
  • Ta zasebnosti ni več veljaven, ko je nova različica objavljen na spletni strani asutpp.ru
  • Otroci vseh starosti, lahko uporabite spletno mesto prosto.

Vse od načrtovanja, dekoracijo, obnovo in pohištvaMiscellanea

Danes, pollesene hiše so zelo priljubljeni. Ta izraz izvira iz daljnega 15. stoletja. Prvotni načrt je bil sestavljen iz tramov, ki so priključeni na različnih zornih kotov. vrzeli Do danes, kuhin...

Preberi Več

Vse od načrtovanja, dekoracijo, obnovo in pohištvaMiscellanea

Danes, pollesene hiše so zelo priljubljeni. Ta izraz izvira iz daljnega 15. stoletja. Prvotni načrt je bil sestavljen iz tramov, ki so priključeni na različnih zornih kotov. vrzeli Do danes, kuhin...

Preberi Več

Vse od načrtovanja, dekoracijo, obnovo in pohištvaMiscellanea

Pogosto, ko je potrebno popravilo razstaviti strehe z betonsko podlago. Na primer, ravno streho ali tla. Poskrbite, da ni tako enostavno. Značilno strešne lepenke zvitki Če želite postati varilec,...

Preberi Več