Integritetspolicy "Anteckningar Electricity"

Personuppgifts Policy (nedan - Policy eller sekretesspolicy) har utvecklats i enlighet med den federala lagen av 27.07.2006. №152-FZ "På personliga data" (hädan - FL-152).

Denna policy beskriver hur vi behandlar personuppgifter och åtgärder för att garantera säkerheten för personuppgifter från ägaren av webbplatsen IP Makarov YV (i det följande anteckningar Electrics eller operatör).

Syftet med denna policy är att skydda rättigheter och friheter människa och medborgare när Behandling av sina personuppgifter, inklusive skydd av rätten till privatliv, personlig och familj hemlighet.

Om du inte accepterar villkoren i vår sekretesspolicy, använd inte asutpp.ru site!

innehåll

  1. Denna policy innehåller följande information
  2. Nyckelbegrepp som används i denna sekretesspolicy
  3. Principerna för insamling av personuppgifter
  4. Lista över insamlade personuppgifter
  5. Hantering av person användardata
  6. Användning av information
  7. upplysningar
  8. annan information

Denna policy innehåller följande information

  • purpose personuppgifter;
  • En förteckning över personuppgifter, behandling av vilket tillstånd ges av föremål av personuppgifter;
  • namn eller efternamn, namn och adress på den person som utför behandlingen av personuppgifter på uppdrag av operatören, om behandlingen kommer att anförtros denna person,
  • en lista över åtgärder med personliga data om prestanda för vilka tillstånd ges, en allmän beskrivning av de metoder som används av operatören av person databehandling;
  • period under vilken en samtycke personuppgifter och en metod för dess tillbakadragande, om inte annat fastställts av federal lag;
  • Information om hur du återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter.

Nyckelbegrepp som används i denna sekretesspolicy

  • personuppgifter - all information som direkt eller indirekt till en identifierad eller identifierbar fysisk person (personuppgifter ämne);
  • operatör - statliga myndigheter, kommunala organ, fysisk eller juridisk person, ensam eller tillsammans med andra, organisera och (eller) förädling personuppgifter, samt bestämning av syftet med personuppgifter, sammansättningen av de personliga data som skall behandlas, den åtgärden (drift) för personlig data;
  • Behandling av personuppgifter - någon åtgärd (drift) eller en rad åtgärder (operationer) utförs med hjälp av automatisering eller utan sådana medel med personuppgifter, inklusive insamling, registrering, ackumulation, lagring, klargörande (uppdatering, förändring) extraktion, användning, överföring (spridning, som ger tillträde), personlighetsförändring, blockering, radering, destruktion personuppgifter.

Principerna för insamling av personuppgifter

  • Behandling av personuppgifter genomförs lagligt och rättvist
  • Behandling av personuppgifter är begränsad till att uppnå specifika, fördefinierade och legitima mål.
  • Kan inte vara sammanslagna databas som innehåller personuppgifter som behandlingen utförs för som är oförenliga med varandra.
  • Som skall behandlas endast personuppgifter som uppfyller sina behandlingsmål.
  • Innehållet och volym behandlade personuppgifter överensstämmer med de angivna ändamålen med behandlingen.
  • Behandling av personuppgifter som riktigheten av personuppgifter, deras tillräcklighet och, i förekommande fall och relevant i samband med behandling av personuppgifter mål.
  • Operatören skall vidta nödvändiga åtgärder antingen ge sitt åtagande att ta bort eller förtydliga de ofullständiga eller felaktiga uppgifter.
  • Lagring av personuppgifter genomförs i en form som definierar personuppgifter föremål för längre än vad som krävs i syfte att behandla personuppgifter om term lagring av personuppgifter är inte inställd av den federala lagen, fördrag som, en mottagare eller en garant enligt vilka det är föremål för personlig data. Bearbetade personuppgifter skall förstöras eller personlighetsförändring att uppnå behandlingsmål eller i händelse av förlust som krävs för att uppnå dessa syften, om inte annat anges av federala lag.

Lista över insamlade personuppgifter

Webbplatsen operatör kan samla in följande information om webbplatsens användare:

  • Efternamn förnamn,
  • E-postadress
  • IP-adress
  • småkakor

Hantering av person användardata

Återkallelse av samtycke till behandlingen av person användardata, samt radering av personuppgifter användaren på hans skriftliga begäran skickas till den e-post Operatör [email protected]Men i fallet med tillbakadragande av samtycke eller radera personuppgifter, operatören kan inte garantera korrekt och fullständig tillhandahållande av information och / eller tjänster.

Användning av information

Här är några sätt att använda personlig information om användaren:

  • till en intern rapport;
  • att tillhandahålla information och tjänster till användarnas önskemål;
  • att svara på användarförfrågningar;
  • för att förbättra kvaliteten på tjänsterna;
  • att lösa olika typer av tvister;
  • att skicka olika e-post;
  • för generering av statistiska data.

upplysningar

Operatören säljer inte personuppgifter om användaren och inte överföra dem till tredje part utan samtycke av användaren.

Därefter beskrivs några fall av överföring av personuppgifter från användare:

  • i de fall där det krävs specialtjänster eller myndigheter om det krävs enligt lag

annan information

  • Översyn av sekretesspolicy på 08-10-2019
  • Giltigheten av denna integritetspolicy är inte begränsat
  • Denna sekretesspolicy är inte längre giltigt när en ny version på webbplatsen asutpp.ru
  • Barn i alla åldrar kan använda webbplatsen fritt.

Samtliga av design, inredning, renovering och möblerMiscellanea

Ett stort antal människor tror att att lämna hemmet möbler från förra seklet mediokra och tråkig. Men detta är inte sant. Vintage möbler och det är mycket Dekorera väggarna - detta är en av de vik...

Läs Mer

Samtliga av design, inredning, renovering och möblerMiscellanea

Idag, korsvirkeshus är ganska populär. Denna term har sitt ursprung i en avlägsen 15: e århundradet. Den ursprungliga designen var sammansatt av balkar, som är anslutna i olika vinklar. luckor Hit...

Läs Mer

Samtliga av design, inredning, renovering och möblerMiscellanea

Idag, korsvirkeshus är ganska populär. Denna term har sitt ursprung i en avlägsen 15: e århundradet. Den ursprungliga designen var sammansatt av balkar, som är anslutna i olika vinklar. luckor Hit...

Läs Mer